شهید امیر حاج امینی در سال ۱۳۶۵در کربلای شلمچه به شهادت رسید، عکس لحظه شهادت این شهید حس معنوی خاصی را به بیننده القاء می کند، عکسی که بسیاری از مردم آن را دیده اند اما کمتر او را به نام می شناسند.
اداره روابط عمومی شهرداری منطقه21 در آستانه دهم اسفند ماه و سالگرد شهادت ایشان، با برادر بزرگوارش دکتر وحید حاج امینی که هم اکنون مشاور شهردار منطقه21 در امور مرتبط با حوزه سلامت می باشد، مصاحبه ای را ترتیب داده است.
برادرم؛ شهید "امیر حاج امینی" یکی از شهدای معروف و مشهور دفاع مقدس است که همه او را با یک تصویر معروف میشناسند. او متولد پنجم دی ماه سال ۴۰ در روستای علیشار از توابع زرند ساوه است. با آغاز جنگ تحمیلی به دلیل قدرت بدنی بالای خود در سمت بیسیم چی لشکر ۲۷ محمد رسولالله (ص) مشغول به کار شد، تا اینکه در دهم اسفندماه سال ۶۵ در منطقه شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
برادر این شهید بزرگوار نیز در بیان خاطره ای از امیر گفته است که روزی سر مزار امیر نشسته بودم دیدم جوانی با ظاهری حزباللهی کنار من آمد و گفت: «شما با این شهید نسبتی دارید؟!» گفتم: «من برادرش هستم»، او گفت: "حقیقتش من از اول مسلمان نبودم، اما بنا به دلایلی به اجبار و به ظاهر مسلمان شدم، اما قلباً مسلمان نشده بودم تا اینکه برحسب اتفاق عکس برادر شما را دیدم، وقتی عکس را دیدم حال عجیبی به من دست داد. انگار این عکس با من حرف میزد، پس از آن قلباً به اسلام روی آوردم و الان مدتی است که هر پنجشنبه به اینجا میآیم." - بهشت زهرا/ قطعه ۲۹.
عکس این شهید بزرگوار همان عکس معروفی است که در کشورمان بهعنوان سمبل شهید و شهادت مشهور شد. همیشه وقتی میخواهند تصویری از شهید را به نمایش بگذارند، تصویر زیبای شهید امیر حاج امینی با آن عروج ملکوتی و آرامش در چهره و لبخند ملایم و زیبا بیش از هرچیز جلوهگر میشود.
راهش پر رهرو، یادش گرامی.
در دستنوشته شهید امیر حاج امینی آمده است: «از شما خواهش میکنم و میخواهم همیشه چند موضوع را مد نظر داشته باشید: هرگز دروغ نگویید، زود قضاوت نکنید، گذشت و ایثار داشته باشید، خوشرو و خوشبرخورد باشید و اینکه جبههها را پر نگه دارید. خدایا ما را ببخش و بیامرز! خدایا عاقبت به خیرمان بگردان. خدایا ما را آنی به خودمان وا مگذار. خدایا معرفت شناخت به ما عطا کن. خدایا امام عزیز و بزرگوارمان را حفظ بفرما. آمین یا رب العالمین