عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به نگاه و رویکرد فرهنگی - اجتماعی شورای شهر تهران ابراز امیدواری کرد زیر ساخت هایی با رویکرد فرهنگی و اجتماعی در شهر ایجاد و بازنگری هایی در ساختار ها همراه با استاندارد سازی و توسعه آن صورت بگیرد .معدنی پور بر ضرورت تامین سرانه های فرهنگی اجتماعی منطقه در کنار دیگر سرانه های مدیریت شهری با توجه به آزادسازی اراضی منطقه تاکید کرد.
او، بهبود وضعیت شاخص فرهنگی و اجتماعی، توسعه عادلانه فضای فرهنگی، اثربخشی نظام برنامه و بودجه ، نقش آفرینی فعال در نظام فرهنگی ، ترویج سبک ایرانی اسلامی، توجه به کارکرد خانواده ، نظارت بر متناسب سازی و بهبود شاخص های فرهنگی اجتماعی از ماموریت و اهداف شورای ششم تهران نام برد که بر اساس آن سیاست گذاری ها صورت می گیرد.
او یادآور شد: امید است بتوانیم بر اساس بودجه ، نیاز های منطقه را برطرف کنیم.
کاهش مصرف نمک با به کارگیری 55 دستگاه برف روب مکانیزه و جلوگیری از روش های برف روبی سنتی و حفظ محیط زیست، در شمال تهران انجام شده است.
به گزارش روابط عمومی شهردارى منطقه یک، افشین خدامی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری این منطقه در اختتامیه ممیزى استاندارد بین المللی ایزو ١٤٠٠١:٢٠١٥ که با حضور معاونین، شهرداران نواحی، مدیران ادارات و تیم ممیزی و ارزیابان شنبه 18 دی ماه برگزار شد با بیان مطلب فوق اظهار داشت: ارتقای موضوعات زیست محیطی برای هر سازمانی واجب و الزامی است و سازمان شهرداری ها به دلیل ارتباط مستقیم با مقوله های زیست محیطی نیاز به این ارزیابی ها و استانداردهای بین المللی دارد و منطقه یک به عنوان منطقه پیشرو در کسب استانداردهای زیست محیطی همه تلاش خود را برای ارتقاء این موضوعات و جلب مشارکت های مردمی به کار می گیرد.
خدامی با اشاره به اقدامات زیست محیطی در ستاد برف روبی منطقه یک افزود: وی یکی از مشکلات سیستم فاضلاب منطقه را موقعیت کوهستانی منطقه و عدم اجرای کامل شبکه سپتیک عنوان کرد و گفت: سیستم اتصال فاضلاب به فاضلاب شهری هنوز به طور کامل در منطقه یک انجام نشده و این اقدام توسط چاه های جذبی در حال انجام است که امیدواریم در سال آتی این شبکه کامل شود.
معاون شهردار منطقه یک رعایت الزامات HSE را در دستور کار معاونت های اجرایی دانست و گفت: همه پیمانکاران و شرکت های اجرایی موظف به رعایت این الزامات هستند و این امر در حوزه های عمرانی و ترافیکی بسیار جدی رعایت می شوند.
وی تصریح کرد: آموزش زیست محیطی به عنوان رکن اصل حرکت به سمت توسعه پایدار بین شهروندان، کارمندان، پیمانکاران اجرا شده است و معاونت های اجرایی در این خصوص برای فرهنگ سازی مناسب در کنار هم قرار گرفته اند تا این مهم در جامعه نهادینه شود.
گفتنی است در این مراسم به طرح ریزى مناسب استاندارد مذکور در سطح منطقه و بیان نقاط ضعف و قوت توسط تیم ممیزی اشاره و توصیه هایی به منظور بهبود عملکرد در پیاده سازی این استاندارد ارائه شد و تیم ممیزی و ارزیابان، گواهینامه ایزو ١٤٠٠٠١:٢٠١٥ را بدون هیچگونه عدم انطباق در سطح منطقه ، تمدید کردند و از پیشرفت عملکرد منطقه نسبت به سال پیش ابراز رضایت کردند.
روز گذشته چهار معبر در محدوده منطقه 11 بنا به درخواست خانواده معزز شهیدان و با پیگیری های انجام شده به نام شهدا مزین شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، با مصوبه شورای اسلامی شهر تهران مبنی بر تغییر نام چهار معبر در محدوده ناحیه یک منطقه 11 خیابان عطارد واقع در خیابان جمهوری اسلامی – خیابان دانشگاه جنوبی به نام شهید علیرضا فضائلی، کوچه اورانوس واقع در خیابان جمهوری – خیابان دانشگاه به نام شهید رحمت الله ابوالقاسمی، کوچه تابش واقع در خیابان جمهوری – خیابان دانشگاه به نام شهید محسن پارسا و کوی درخشان واقع در خیابان جمهوری – خیابان فلسطین جنوبی به نام شهید بهزاد رستمی زاهد تغییر یافت.
آیین رونمایی از تابلوی نام این شهیدان دیروز با حضور خانواده شهدا ، شهردار منطقه 11 و جمعی از مسئولین برگزار شد.
بیش از ۷۰ نقطه از معابر منطقه 19 در راستای اجرای طرح تحول در نگهداشت شهر با اجرای عملیات آسفالت بهسازی شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، مهدی هدایت شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت: با توجه به اهمیت بهسازی و رفع نواقص عمرانی معابر در راستای سهولت تردد شهروندان و خودروها، این موضوع در اولویت اقدامات عمرانی طرح تحول در نگهداشت شهر قرار گرفت که درهمین راستا از ابتدای اجرای این طرح تاکنون بیش از ۷۰ نقطه از معابر این منطقه در نقاطی همچون خیابان میثاق جنوبی کوچه ۷۹، خیابان شهید عیسی بیگلو کوچه مدرسه، خیابان شهید بهشتی کوچه باغ صدری و … با صرف بیش از ۱۰۰۰ تن آسفالت بهسازی شد.
او در ادامه از مناسب سازی خیابان 20 متری شهرک وصال خبر داد و افزود: این عملیات به منظور رفاه حال شهروندان بویژه افراد دارای معلولیت در قالب اجرای جدول، کف پوش و پیاده روسازی در 400 متر از این خیابان در حال انجام است.
به گفته هدایت فعالیت مناسب سازی یکی از فرعی های منتهی به این خیابان (نیلوفر 3) نیز به طول 65 متر به اتمام رسیده است.
با حضور پرویز سروری، نائب رئیس شورای اسلامی شهر تهران، محمد آخوندی و میثم مظفر، رئیس و نائب رئیس کمیسون برنامه وبودجه شورای اسلامی شهر تهران، اعضای شورایاری منطقه، حسین کاشانی پور شهردار منطقه۲۱ و سایر مدیران منطقه ای؛ بیست و یکمین جلسه طرح رصد در منطقه۲۱ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۲۱، حسین کاشانی پور شهردار منطقه در ابتدای این جلسه گفت: در تامین سرانه های خدماتی تمامی تلاشمان در مجموعه خدمتگزار شهرداری منطقه۲۱، بر این مهم متمرکز است تا برای شهروندان فهیم این بخش از تهران، شرایط و امکانات شهری را به بهترین و مطلوب ترین شکل ممکن فراهم کنیم.
وی ادامه داد: ایجاد شهری آباد و پیشرو، همچنین داشتن شهروندانی مکرم و برخوردار از جمله اصول مدنظر مدیریت شهری مبتنی بر بیانیه گام دوم و ایجاد آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی است. سعی بر این است تا زیرساخت ها و امکانات شهری در سطح تمامی محله های سیزده گانه منطقه۲۱ گسترده شود.
در ادامه این جلسه زارعی معاون برنامه ریزی و سرمایه انسانی منطقه۲۱ ضمن معرفی اجمالی منطقه در توضیح موضوعات و چالش های منطقه گفت: شاخص مصوب برای تعیین و تامین سرانه های هفت گانه خدماتی، براساس جمعیت ساکن تعریف شده است. در منطقه۲۱ به نسبت شهروندان ساکن در آن، میانگین بودجه و همچنین مبحث سرانه ها متوازن نیست. امیدواریم با عنایت و نگاه ویژه شورای اسلامی شهر تهران این مهم برطرف گردد.
وی همچنین با اشاره به اهم اقدامات مدیریت شهری منطقه۲۱ در حوزه های مختلف افزود: در طرح تحول نگهداشت شهر، به لطف خداوند رتبه مطلوب و امتیاز مناسبی را دریافت کرده ایم. چالش های پیش روی پروژه های کوچک و بزرگ مقیاس احصاء شده، دستورالعمل های اجرایی خاص آن ابلاغ شده و با کمک سایر نهادهای متولی امر خدمت رسان در حال پیگیری است.
در ادامه این جلسه رضایی دبیر دبیران شورایاری منطقه۲۱ افزود: ساخت و سازهای متعدد و مجتمع های بزرگ متاسفانه بدون توجه به سرانه های هفت گانه خدماتی انجام میگیرد. می بایست با فرهنگ سازی از ظرفیت صنایع و کارخانجات در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی شرکتی شان بهره برد تا آنان نیز در رفع برخی از مشکلات شهری همراه مدیریت شهری باشند.
در ادامه اعضای شورایاری، نمایندگان جامعه نخبگی و فعالین اجتماعی منطقه و محلات به بیان مشکلات و چالش های منطقه پرداختند و پیگیری رفع موضوعات مطرح شده را از مدیران شهری و نمایندگان مردم تهران در شورای اسلامی خواستار شدند.
سروری نائب رئیس شورای اسلامی شهر تهران در نشست طرح رصد گفت: تمام تلاش ما در دوره ششم شورا بر این نکته متمرکز است تا مسائل و مشکلات شهر تهران برطرف شود. در مبحث حمل ونقل عمومی و توسعه خطوط مترو همتی جدی و ملی طلب می شود. دکتر زاکانی شهردار پایتخت قول مساعد داده اند تا ناوگان اتوبوسرانی تا پایان سال با همراهی دولت با تزریق هزار دستگاه جدید، نوسازی و بهبود شود.
وی ادامه داد: با طرح رصد که بسیار کارآمد است، حرکت های نمایشی به اتفاقات اجرایی و عملیاتی تبدیل شده اند. خوشحالیم که امروز مدیریت جهادی در شهرداری تهران حکم فرماست. انشاالله اتفاقات مبارکی در راه است. اقتدار امروز ما در خدمت صلح است.
سروری تاکید کرد: طرح رصد، بانک اطلاعاتی موثر و مفیدی را در نظام مدیریت شهری تهران دارد. با توکل به خداوند و با اولویت بندی پروژه ها، اقدامات مطلوبی صورت خواهد گرفت. پروژه های خرد و کلان براساس نیازهای کوچک و بزرگ شهروندان شکل میگیرند.
نائب رئیس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: کارشناسان طرح رصد با دریافت گزارش ماهیانه ارسالی از سوی محله ها، روند انجام پروژهای و برنامه ها را پیگیری میکند. مدیران اجرایی باید در صحنه عمل و میدان باشند. از منظر امام صادق(ع)، انسان خائن و ناکارآمد در یک جایگاه هستند.
پرویز سروری افزود: با طرح رصد، شورایاران از انزوا درآمده و با تمام قوا به عنوان بازوهای یاریگر مدیریت شهری و افکار خلاق و مولد به میدان عمل آمده اند. با حضور جناب آقای کاشانی پور شهردار منطقه۲۱ که از مدیران جهادی هستند، انشاءالله شاهد رقم خوردن اتفاقات و برنامه های خوبی خواهیم بود .
آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: در طرح رصد که از ابتدای دوره ششم شورا در دستورکار جدی قرار گرفت، مسائل و معضلات شهر تهران به صورت کامل مورد پایش و بررسی واقع شد. این پایش؛ ضمن به روز کردن بانک اطلاعاتی محله ها، باعث لمس مسائل شهر از نزدیک و بدون واسطه شده است.
وی افزود: شورایاران، معتمدین محلی، ساکنین قدیمی هر محله، صاحبین اصناف، فعالین اجتماعی و اقتصادی و سایر افراد و چهره های تاثیرگذار در حین برگزاری جلسات طرح رصد، اطلاعاتی به روز و کارآمد را در اختیار مدیران ارشد شهری و شورای شهر قرار میدهند. از ظرفیت آنان می بایست به بهترین شیوه ممکن بهره برد.
آخوندی تاکید کرد: از جمله نکات مثبتی که در منطقه۲۱ شاهدیم، حضور فعال بانوان گرانقدر در تمامی عرصه ها اعم از اجتماعی، ورزشی، فرهنگی و اقتصادی است که میتوانند با نگاه دقیق و تیزبینی شان دست یاری به ما بدهند.
میثم مظفر عضو شورای اسلامی شهر تهران در این مراسم گفت: حضور در منطقه۲۱ و این جلسه پربار بسیار نکات ظریف و دقیق را در اختیار ما قرار داد. پیوسته در جلسات صحن شورای شهر بر طرح رصد تاکید می شود و شخص آقای سروری بر پیگیری این موارد نیز تاکید ویژه دارند و خودشان متولی اجرای این طرح نوپدید هستند.
مظفر افزود: طرح رصد، فرصت مغتنمی را محقق کرده تا برنامه ریزی و نگاهی از پایین به بالا انجام پذیرد. شهروندان با انتقال درخواست ها و مطالبات خود به دبیران شورایاری محله ها و مدیران هر محله، و شورایاران نیز با ارائه آن درخواست ها به مدیران ارشد شهری این چرخه را ایجاد کرده اند.
حسین کاشانی پور شهردار منطقه۲۱ در این جلسه گفت: از ابتدای حضورم در منطقه، با حضور در جمع نمازگزاران مساجد، از نزدیک با شهروندان فهیم محله های این بخش از پایتخت دیدار و گفتگو میکنم و شنونده درخواست های بحق آنان هستم.
وی در ادامه افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) فرمودند، اعتماد عموم مردم باید برگردد و این مهم جز با انجام کار صادقانه میسر نیست. شهروندان ما قدرشناس هستند و حتی اگر گام کوچکی از سوی ما در مسیر رفع مشکلات شهر برداشته شود، آنان میبینند و ابراز لطف میکنند.
کاشانی پور ادامه داد: باید سعی کنیم تا عدالت که سرلوحه فکری و پشتوانه مدیریتی ماست، به صورت واضح دیده شود. با کمک اعضای شورای محترم اسلامی شهر تهران و هم افزایی جدی، مسائل پیش روی شهر و شهروندان به لطف خداوند برطرف میشود.
لازم به ذکر است؛ تمامی دبیران شورایاری محله های ۱۳گانه و معتمدین محلی حاضر در جلسه رصد منطقه۲۱ به بیان درخواست ها و مشکلات محله های خود در حوزه های مختلف خدمات شهری، فصای سبز، حمل ونقل عمومی، تامین سرانه ها و ... پرداختند.
نشست مدیرکلامور بانوان شهرداری تهران با اعضاء کمیته صیانت از بانوان، معاونین، مدیران و با حضور مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه برگزار شد.
به گزارش
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه؛ درجلسه مشترک مشاور شهردار تهران در امور بانوان شهرداری تهران با مدیرعامل،معاونین، مدیران و کارکنان فعال در کمیته صیانت از بانوان شرکت بهره
برداری متروی تهران و حومه برگزار شد.
در ابتدای جلسه حسنیه عبدالهیان نماینده مدیرعامل و رییس کمیته صیانت از
بانوان شاغل، مریم بینقی رییس اداره بانوان و توسعه فرهنگ عفاف و حجاب و
سیدمحمد نقیب سرپرست معاونت امور فرهنگی و اجتماعی توضیحاتی را در خصوص
فعالیت های انجام شده برای بانوان ارایه کردند.
در ادامه مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران نیز با اشاره به اینکه هدف از
این بازدید آشنایی هرچه بیشتر با شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه بود
گفت: مترو یک وسیله حمل و نقل فراگیر است و زمانی که افراد در هنگام
جابجایی با مترو صرف می کنند یک زمان مرده محسوب می شود اما می شود از این
فرصت مرده استفاده کنیم و کارهایی را انجام دهیم تا حداقل با حال بهتری اینفضا را ترک کنند.
مریم اردبیلی به پویش "ریحانه شهر" اشاره کرد گفت: اینکار شروع جدیدی از یکفرایند است که بر سه پایه برنامهریزی شده است و در این پویش براساس
تعاملات دوسویه مابین شهروندان و مدیریت شهری استفاده و سطح جدیدی از این
تعاملات فراهم خواهد شد.
وی افزود: اگر مدیریت شهری بخواهد به سمت مدیریت بهینه حرکت کند باید زنان را به عنوان کنشگر اصلی مورد توجه قرار دهد.
مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران گفت: ما از تمام مجموعه ها می خواهیم
راهکارهای خود را برای تحقق " شهر دوستدار خانواده" ارایه دهند، ما نیز نقشحمایت گری خواهیم داشت و تمایل داریم این همکاری با شرکت بهره برداری مترونیز ایجاد شود.
اردبیلی گفت: "شهر دوستدار خانواده" یک طرح نیست و یک فرایند است، طی چند
سال به یک بلوغ می رسد ما به دنبال یک حکمرانی مشارکتی نوآورانه هستیم.
وی به موضوع آسیبهای اجتماعی و نحوه برخورد با آنها اشاره کرد و افزود:
برای مواجهه و رفع آسیبهای اجتماعی باید نگاه نو داشته باشیم و نباید فقط
از زاویه ای که ساخته شده اند نگاه کنیم و باید این ساختار ذهنی را بشکنیم وآن را منحل کنیم.
اردبیلی با اشاره به پیشنهادات ارایه شده برای انجام کارهایی مختص بانوان
در هفته گرامیداشت زن مثل رایگان کردن مترو، و اهداء هدیه گفت: امور بانوانشهرداری تهران نیز می تواند بخشی از این هدایا را تامین کند.
در ادامه نایب رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و
حومه گفت: خدمات مترو به بانوان به گستردگی شهر زیرزمینی، بانوان خانواده
کارکنان و بانوان شاغل در شرکت خواهد بود.
مهدی شایسته اصل افزود: یک سری از موضوعات به عنوان پدیده های اجتماعی است وباید در خصوص این موضوعات فکری شود و در خصوص آنها صحبت و گفتگو شود چرا
که نمی توانیم سریع به پاسخ های سلبی یا ایجابی برسیم و باید این ذهنیت
سازی در جامعه شکل گیرد.
وی با اشاره به اینکه موضوعات حضور آقایان در واگن بانوان ،کودکان کار،
دستفروشی، حکمرانی و حکمروایی بساط گستران در سکوها، واگن بانوان و سایر
واگن ها نیاز به اجرای برنامه های مشترک با سازمان بهزیستی و سایر ارگان
هایی که در این حوزه وظایف و مسئولیت های مشترک دارند، است افزود: یک سری
برنامه ها از جمله ایجاد مهد کودک های ایمن در ایستگاه های تقاطعی، شلوغ و
پرحجم، بحث احیاء اتاق های مادر و کودک که تقریبا به تعطیلی کشیده شده را
در دستور کار داریم.
مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه خاطرنشان کرد بانوان و
خانواده ها از مترو به عنوان یک وسیله امن استفاده می کنند و به آن اطمیناندارند اما از بانوان شهر تهران درخواست داریم در حل مسائل و معضلات به ما
کمک کنند چرا که بعضی از تناقضاتی که در خواسته ها و رویکرد برخی
مسافران در زمان تذکر کارکنان ما برای حضور آقایان در واگن بانوان یا
دلسوزی که در هنگام برخورد با دستفروشان مواجه می شویم برای ما سوال و چالشاست.
وی گفت: امیدواریم با یک همکاری و تعامل مشترک با اداره کل امور بانوان
شهرداری تهران شرایط بهتری برای بانوان شهر زیرزمینی و بانوان شاغل در شرکترقم بزنیم و در تحقق شعار "تهران الگو جهان اسلام" کمک کنیم.
شایسته در پایان از مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران، معاون فرهنگی امور
بانوان شهرداری تهران و بانوان و آقایان همکار تشکر کرد و گفت امیدوارم
حاصل این جلسات به ارتقاء عملکرد و بهبود خدمات رسانی ما به شهروندان
تهرانی کمک کند.
طرح ترافیکی جایگزینی گاردریل با حفاظ های بتنی ( نیوجرسی) در دومین بزرگراه مواصلاتی محدوده منطقه ۱۹ آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، مهدی هدایت شهردار منطقه با اشاره به اهمیت مواصلاتی بزرگراه شهید هاشمی و ایمن سازی این محور پرتردد گفت: اجرای این طرح ضمن کمک به کاهش تصادفات ترافیکی در بزرگراه شهید هاشمی، تأثیر زیادی نیز در کاهش سرقت ها و هزینه های نگهداشت تجهیزات ترافیکی دارد.
به گفته او حفاظ های بتونی قابلیت چشمگیری در کنترل خودروهایی دارند که هنگام تردد از مسیر منحرف می شوند و هزینه نگهداشت آن ها نیز در مقایسه با گاردریل پایین تر است.
هدایت بیان کرد: این طرح پیش از این نیز در رفیوژ میانی و حاشیه بزرگراه آزادگان از بزرگراه آیت الله سعیدی تا شهید رجایی انجام شده و پس از اتمام در 4 کیلومتر از رفیوژ میانی بزرگراه شهید هاشمی، در سایر بزرگراه های مواصلاتی داخل محدوده نیز اجرا خواهد شد.
این مسئول در بخش دیگری با تشریح اقدامات ترافیکی هفته جاری در راستای طرح تحول در نگهداشت شهر پرداخت و افزود: این فعالیت در قالب نصب، ترمیم و چرخش صحیح علائم ترافیکی و رفع نواقص روشنایی ایستگاه اتوبوس در نقاطی همچون چهارراه خلازیر ، خیابان های نژاداکبر و چهلم دولتخواه، شقایق غرب، تقاطع خیابان میثاق با بزرگراه شهید تندگویان، تقاطع خیابان میعاد با بلوار شقایق، میدان شهریار، خیابان ده ده و فرعی های منتهی به آن و ... صورت گرفته استکارگروه ویژه طرح محله شهید در منطقه19 این بار میزبان خانواده معظم شهید داود عزتی در شهرک رسالت بود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، «محله شهید» طرحی است که در راستای اجرای طرح تحول در نگهداشت شهر هر هفته در نواحی این منطقه در قالب تکریم و تجلیل از خانواده معظم شهدا ، رسیدگی به درخواست ها و نگهداشت محل سکونت این عزیزان انجام می شود. این بار نیز این طرح با اجرای کارویژه تجلیل از خانواده معظم شهید داود عزتی با حضور شهردار ناحیه و ممیز امور مناطق در اجرای طرح تحول در نگهداشت شهر این منطقه در شهرک رسالت (ناحیه 5 ) اجرا شد.
در این برنامه که با برپایی میز یادبود مقابل درب منزل شهید همراه بود، ضمن قرائت قرآن، مرثیه سرایی و قرائت وصیت نامه شهید حاج قاسم سلیمانی توسط شهردار مدرسه ناحیه 5 ، از خانواده معزز شهید بزرگوار دوران دفاع مقدس شهید داود عزتی با اهدای لوح و تابلوی تصویر شهید تجلیل و قدردانی شد.
براساس این گزارش طرح محله شهید بعنوان یکی از محورهای اصلی طرح تحول در نگهداشت شهر در ششمین مرحله اجرایی با تکریم و تقدیر از خانواده شهیدان سید علی خرازانی تفرشی در خانی آباد نو جنوبی، محمد یعقوبی در محله شریعتی جنوبی، اسداله راستخانه در محله اسماعیل آباد و حسین اکبری در روستای مرادآباد همراه بود.
این گزارش می افزاید: در قالب اجرای این طرح، سیمای بصری معابر با اقداماتی همچون نظافت و پاکسازی معبر، لایروبی، شستشو و رنگ آمیزی مخازن و زیرمخازن، اجرای طرح کاپ، طعمه گذاری، رنگ آمیزی دیوار، حذف زواید بصری و... با بکارگیری بیش از 50 نفر نیروی انسانی، نونوار شد