شهردار منطقه 19ا ز اجرای عملیات عمرانی برای رفع خطر فرونشست و ایمن سازی بزرگراه شهید هاشمی راستگرد علامه عسگری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، مهدی هدایت شهردار منطقه علت وقوع این فرونشست را عبور مترو از زیر سطح بزرگراه شهید هاشمی اعلام کرد و گفت: به منظور ایمن سازی این محور و جلوگیری از حوادث احتمالی با مسدود سازی محدوده فرونشست از طریق علائم ترافیکی، عملیات عمرانی در قالب زیرسازی محدوده به متراژ 12 متر مربع با صرف 7 تن آسفالت و نیز 2.5 متر مکعب بتن ریزی اجرا شد.
به گفته او با رفع و ترمیم بموقع این فرونشست هیچ حادثه و خسارتی در این محور اتفاق نیفتاد.
هدایتدر ادامه به ایمن سازی بیش از 30 نقطه از معابر این منطقه درطرح تحول در نگهداشت شهر اشاره کرد و افزود: با توجه به اهمیت بهسازی و رفع نواقص عمرانی معابر در راستای سهولت تردد شهروندان و خودروها، این موضوع در اولویت اقدامات عمرانی طرح تحول در نگهداشت شهر قرار گرفت که درهمین راستا از ابتدای ماه جاری تاکنون بیش از 50 نقطه در نقاطی همچون خیابان ۲۰ متری وصال (کوچه نیلوفر یک) خیابان لقمان جنوبی (کوچه نوروزی)، شهرک احمدیه خیابان نسیم، پلائین نرسیده به حوزه مشکات، راستگرد بزرگراه شهید هاشمی به بزرگراه علامه عسگری، صالح آباد خیابان عابدی (کوچه اول) و … با صرف بیش از ۱۵۰ تن آسفالت بصورت دستی بهسازی شد.
با حضور حمید صاحب مدیرکل سلامت شهرداری تهران، شهردار منطقه۲۱، معاونین، مدیران ارشد و شهرداران نواحی، روسای بیمارستان ها و مراکز درمانی، دبیران شورایاری، اعضای کانون سلامت و دست اندرکاران مساله سلامت و تندرستی؛ شورای سلامت این منطقه با هدف ارائه گزارش عملکرد سال ۱۴۰۰ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۲۱، در ابتدای این جلسه؛ اعضای حاضر به ارائه گزارش و تبیین عملکرد خود در حوزه اقدامات انجام گرفته در سال۱۴۰۰ پرداختند و پیش بینی های لازم برای سال آینده اتخاذ شد.
در ابتدای این جلسه مطهری موید معاون اجتماعی منطقه21 گفت: شورای سلامت در سطح نواحی و محله ها، در قالب برپایی مستمر جلسات درحال پیگیری است. اطلاعات منطقه از منظر پراکنش جمعیتی و تقسیم بندی نواحی با محوریت شاخص های امنیت و ایمنی شهروندان، مناسب سازی معابر، بهبود شرایط زیست محیطی، بهداشت عمومی محله و توجه ویژه به افراد نیازمند در حال انجام است.
در ادامه نیز روسای بیمارستان ها و مراکز درمانی واقع در محدوده منطقه21 به بیان موضوعاتشان پرداختند و نسبت به اهمیت ایجاد زیرساخت های سلامت-محور و همچنین تامین سرانه های سلامت تاکید کردند. امکانات موجود جوابگوی ارائه خدمت شایسته به شهروندان نیست. می بایست مردم را به اهمیت مبحث سلامت حساس کرد تا زمینه های بروز بیماری ها در آنان کاهش یابد.
حسین کاشانی پور شهردار منطقه۲۱ در ادامه بیان کرد: آگاهی بخشی به شهروندان در حوزه سلامت از اهمیت ویژه ای برخوردار است. داشتن اطلاعات مفید و راهکارهای تضمین کننده سلامتی، متضمن تامین سلامت روان و جسم اعضای جامعه است.
وی افزود: در خصوص تصویب مصوبات شورای سلامت، میبایست مفاهیم محض و کاملا مرتبط با این حوزه مورد نظر قرار گیرد. اساس اینکه جامعه پیشرو باشد، باید برنامههای عملیاتی لازم جهت بهبود وضعیت فعلی و حساس سازی شهروندان نسبت به مساله سلامت و تندرستی اجرایی شود.
شهردار منطقه۲۱ تاکید کرد: بهره گیری از ظرفیت بوستانها جهت ایجاد فضاهایی برای اقشار مختلف جامعه شهروندی، ضروریست. چرا که همیشه پیشگیری بهتر از درمان است.
کاشانی پور اظهار داشت: وجود بانک اطلاعاتی به روز از توان یابان و خانواده های دارای افراد معلول، میتواند گام های بزرگی جهت برداشتن قدم های تضمین کننده سلامت جسم و جان شهروندان برداشت.
وی در همین راستا یادآور شد: از حاضرین گرانقدر در این جلسه میخواهم تا با همت متعالی خود، در پیشبرد برنامه ها و مصوبات شورای سلامت منطقه۲۱ همراه و همقدم مدیریت شهری باشند.
لازم به ذکر است؛ در پایان شورای سلامت منطقه، دکتر وحید حاج امینی به عنوان مشاور شهردار منطقه21 در امور سلامت معرفی شد.
شهید امیر حاج امینی در سال ۱۳۶۵در کربلای شلمچه به شهادت رسید، عکس لحظه شهادت این شهید حس معنوی خاصی را به بیننده القاء می کند، عکسی که بسیاری از مردم آن را دیده اند اما کمتر او را به نام می شناسند.
اداره روابط عمومی شهرداری منطقه21 در آستانه دهم اسفند ماه و سالگرد شهادت ایشان، با برادر بزرگوارش دکتر وحید حاج امینی که هم اکنون مشاور شهردار منطقه21 در امور مرتبط با حوزه سلامت می باشد، مصاحبه ای را ترتیب داده است.
برادرم؛ شهید "امیر حاج امینی" یکی از شهدای معروف و مشهور دفاع مقدس است که همه او را با یک تصویر معروف میشناسند. او متولد پنجم دی ماه سال ۴۰ در روستای علیشار از توابع زرند ساوه است. با آغاز جنگ تحمیلی به دلیل قدرت بدنی بالای خود در سمت بیسیم چی لشکر ۲۷ محمد رسولالله (ص) مشغول به کار شد، تا اینکه در دهم اسفندماه سال ۶۵ در منطقه شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
برادر این شهید بزرگوار نیز در بیان خاطره ای از امیر گفته است که روزی سر مزار امیر نشسته بودم دیدم جوانی با ظاهری حزباللهی کنار من آمد و گفت: «شما با این شهید نسبتی دارید؟!» گفتم: «من برادرش هستم»، او گفت: "حقیقتش من از اول مسلمان نبودم، اما بنا به دلایلی به اجبار و به ظاهر مسلمان شدم، اما قلباً مسلمان نشده بودم تا اینکه برحسب اتفاق عکس برادر شما را دیدم، وقتی عکس را دیدم حال عجیبی به من دست داد. انگار این عکس با من حرف میزد، پس از آن قلباً به اسلام روی آوردم و الان مدتی است که هر پنجشنبه به اینجا میآیم." - بهشت زهرا/ قطعه ۲۹.
عکس این شهید بزرگوار همان عکس معروفی است که در کشورمان بهعنوان سمبل شهید و شهادت مشهور شد. همیشه وقتی میخواهند تصویری از شهید را به نمایش بگذارند، تصویر زیبای شهید امیر حاج امینی با آن عروج ملکوتی و آرامش در چهره و لبخند ملایم و زیبا بیش از هرچیز جلوهگر میشود.
راهش پر رهرو، یادش گرامی.
در دستنوشته شهید امیر حاج امینی آمده است: «از شما خواهش میکنم و میخواهم همیشه چند موضوع را مد نظر داشته باشید: هرگز دروغ نگویید، زود قضاوت نکنید، گذشت و ایثار داشته باشید، خوشرو و خوشبرخورد باشید و اینکه جبههها را پر نگه دارید. خدایا ما را ببخش و بیامرز! خدایا عاقبت به خیرمان بگردان. خدایا ما را آنی به خودمان وا مگذار. خدایا معرفت شناخت به ما عطا کن. خدایا امام عزیز و بزرگوارمان را حفظ بفرما. آمین یا رب العالمین
دیوارنگاره شهید مصطفی میرنعمتی با هدف زنده نگه داشتن یاد این شهید بزرگوار بر جداره حاشیه بزرگراه تندگویان نقش بست.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، مهدی هدایت شهردار منطقه ترسیم تصویر شهدا در محورهای اصلی و بزرگراهی را گامی در راستای هویت بخشی به شهر و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست و گفت: در همین راستا دیوارنگاره شهید مصطفی میرنعمتی به متراژ 190 متر مربع توسط سازمان زیباسازی شهرداری تهران در حاشیه محور مواصلاتی و پرتردد شهید تندگویان اجرا شد.
به گفته او شهید مصطفی میرنعمتی اردیبهشت سال 1393 در مسیر احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر توسط توزیع کنندگان مواد مخدر در تهران به شهادت رسید.
هدایت در ادامه از نصب بیش از 80 تابلوی تمثال شهدا از ابتدای سال بر سرکوچه های محل سکونت خانواده این عزیزان خبر داد و گفت: این تابلوهای دیوارکوب که حاوی تصویر و اطلاعات شهید (نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، تاریخ و محل شهادت) هستند در کوچه های منتهی به خیابان های میعاد شمالی، شهید طالقانی، شهید صمدی، مهران، میثاق جنوبی و... نصب شدند.
شهردار منطقه در بخش دیگری به بهسازی نمای شهری محدوده این منطقه با اجرای1500 متر مربع پاکسازی جداره حاشیه معابر اشاره کرد و ادامه داد: به منظور زیباسازی و بهبود سیمای بصری منطقه اقدامات دیگری نیز در قالب آذین بندی و نصب پرچم در بوستان وصال ناحیه یک و راه اندازی مجدد تونل نوری خیابان احسانی صورت گرفته استنشست اعضای و نمایندگان دستگاه های اجرایی شورای حفظ حقوق بیت المال به میزبانی شهرداری منطقه ۱۹ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، مرتضی تورک معاون دادستان و جانشین دبیر شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی و منابع طبیعی استان تهران ضمن قدردانی از عزم، انگیزه و پیگیری های شهردار منطقه ۱۹ در راستای صیانت از حقوق عامه افزود: آلودگی های ناشی از سوخت پسماند و ضایعات علاوه بر ایجاد معضلات زیست محیطی موجب تلفات انسانی شده که یکی از اصلی ترین مرکز این آلودگی محدوده خلازیر منطقه ۱۹ است و قوه قضاییه در کنار سایر دستگاه های انقلابی و جهادی برای رفع این مشکلات تلاش خواهد کرد.
وی در خصوص مسائل مربوط به حریم خواستار انعقاد تفاهم نامه واحد و منسجم بین نهادها و دستگاه های مرتبط در این حوزه به نفع حقوق عامه و جلوگیری از سوء استفاده سودجویان شد.
در ادامه نشست ، مهدی هدایت شهردار منطقه ۱۹ ضمن تشکر از حضور مسئولین به منظور حفظ حقوق بیت المال گفت: ساخت و ساز غیر مجاز، ضایعات فروشان، تفکیک غیر مجاز پسماند، فعالیت دستفروشان در خلازیر، کوره های آجرپزی واراضی موقوفه از جمله مشکلات اساسی در منطقه ۱۹ است که بخش زیادی از این مشکلات به ناحیه ۳ برمیگردد.
وی ادامه داد: درخصوص ساماندهی دستفروشان خلازیر ۱۰۰۰ غرفه با تأمین امنیت و ارائه خدمات دراین محدوده در حال راه اندازی است و برای تعیین تکلیف اراضی موقوفه نیز به توافقات خوبی در راستای بهره مندی از این ظرفیت بزرگ رسیده ایم .
به گفته هدایت به منظور تبدیل تهدید کوره های آجرپزی و نقاط بی دفاع شهری به فرصت نیز با دعوت از مسئولان در حوزه شهرسازی و معماری، طرح بازنگری کوره ها در کمیسیون ماده ۵ و سپس ارسال به شورای شهرسازی و معماری برای احداث ۲۰ هزار مسکن استطاعت پذیر مطرح شده است.
بر اساس این گزارش ، ایجاد شهرک صنعتی با تعیین سرانه ها و ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری در خلازیر و برخورد قضایی با اشخاص ذینفع در ساخت و سازهای غیر مجاز از دیگر مسائل مطرح شده در این جلسه از سوی شهردار منطقه ۱۹ بود.
در این نشست که با حضور معاونان و مدیران شهری همراه بود اعضا و نمایندگان دستگاه های اجرایی در شورای حفظ حقوق بیت المال نیز گزارشی از عملکرد حوزه خود ارائه کردند.
از دیگر مصوبات این نشست میتوان به تشکیل کارگروه پیشگیری از ساخت و ساز غیر مجازدر منطقه ، تعیین تکلیف وضعیت دپوی پسماند از سوی شهرداری تهران و سازمان مدیریت پسماند تا پایان اردیبهشت و تبدیل خلازیر به شهرک صنعتی، طرح بازنگری در ناحیه سه و ارسال آن به کمیسیون ماده پنج و تعامل هرچه بیشتر با موقوفه مروی برای تعیین تکلیف اراضی اشاره کرد.
این نشست با حضور شهردار منطقه ۱۹، معاون دادستان و جانشین دبیر شورای حفظ حقوق بیت المال در اراضی و منابع طبیعی استان تهران و معاون دادستان و سرپرست دادسرای ناحیه ۳۷ و روسا و سرپرستان حوزههای قضایی مجاور به میزبانی شهرداری منطقه ۱۹ برگزار شد.