شهردار منطقه 19 از پیشرفت40 درصدی عملیات عمرانی تکمیل تصفیه خانه میدان مرکزی میوه و تره بار و تلاش برای افتتاح فاز نخست آن تا پایان سال 1401 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، مهدی هدایت شهردار منطقه با بیان اینکه عملیات تکمیل تصفیه خانه میدان مرکزی میوه و تره بار براساس قرارداد انعقاد شده در سال 1400 توسط شهرداری این منطقه آغاز شده است، بیان کرد: این تصفیه خانه ظرفیت تصفیه 2 تا3 هزار متر مکعب پساب در شبانه روز را دارد و بهره برداری از آن گام بسیار مهمی در راستای کاهش آلودگی های زیست محیطی محسوب می شود.
به گفته او در حال حاضر اجرای سقف ساختمان بلوئر این تصفیه خانه اجرا و دیواره های عایق آن نیز مرمت شده اند ضمن اینکه تست نهایی مخازن اصلی انجام شده است.
هدایت خاطرنشان کرد: طبق هماهنگی و تمهیدات انجام شده با مدیران شرکت فاضلاب استان تهران مقرر شده علی رغم لوله گذاری شبکه فاضلاب در ناحیه 3، تا زمان اتمام ساخت تصفیه خانه مرکزی در اراضی شهر آفتاب توسط این شرکت، از تصفیه خانه موجود در میدان مرکزی میوه و تره بار بعنوان راه حل موقت برای جلوگیری از معضلات زیست محیطی در این ناحیه استفاده شود.
شهردار منطقه ابراز امیدواری کرد با عملیات عمرانی تکمیل فاز نخست این تصفیه خانه که تاکنون 40 درصد پیشرفت داشته است.
براساس این گزارش با وجود آغاز عملیات ساخت تصفیه خانه میدان مرکزی میوه و تره بار در سال 1373 در ضلع جنوبی این میدان و نصب کلیه تجهیزات مکانیکی و برقی، اما امکان بهره برداری از این پروژه در سال های گذشته بطور کامل وبا ظرفیت حداکثری میسر نشده است.
تکمیل این تصفیه خانه می تواند ضمن رفع مشکلات زیست محیطی به تأمین آب مورد نیاز میدان مرکزی میوه وتره بار برای مصارف شستشو و غیر شرب، آبیاری فضای سبز حاشیه بزرگراه آزادگان و همچنین مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب، بعنوان یکی از منابع تولید درآمد پایدار برای شهر و شهرداری تهران محسوب شودشهردار منطقه ۱۹ تهران گفت: طرح بازآفرینی ناحیه ۳ این منطقه در نشست اعضای کارگروه فنی کمیسیون ماده ۵ شهرداری تهران تصویب شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، مهدی هدایت در این باره افزود: این طرح طی برگزاری جلسات متعدد با هدف رفع مغایرت کاربریهای موجود شکل گرفته با طرح تفصیلی شهر تهران و ضرورت ساماندهی عرصههای ناکارآمد شامل اراضی موقوفه مروی،کوره آجرپزی، محدوده خلازیر و بوستان 180 هکتاری ایرانیان در طرح اراضی جنوب نعمت آباد مصوبه 489 کمیسیون ماده 5 سال 1390 با حضور دبیر و نمایندگان کارگروه فنی کمیسیون ماده 5 برگزار شد.
او ادامه داد: این طرح در راستای ارتقای سرزندگی ،محرک توسعه در منطقه ، بهرهگیری از این فرصت ،تامین خدمات برای شهروندان و نیز جلوگیری از روند گسترش سکونتگاه های غیررسمی ،تفکیک غیر مجاز و تصرفات غیرقانونی و حل مشکلات محلات ناحیه ۳ به ویژه محله نعمت آباد و شهید کاظمی بررسی شد.
هدایت با بیان اینکه حدود 45 هکتار بافت فرسوده در ناحیه 3 قرار دارد ، تصریح کرد: این طرح با رویکرد بازآفرینی به همراه مداخلات مناسب با رویکرد تهیه مسکن مناسب جهت اقشار آسیب پذیر جامعه و همچنین نوسازی بافت های فرسوده ناحیه مد نظر قرار گرفت.
شهردار منطقه ۱۹ ساختار نامنسجم بافت مسکونی، توزیع نامتناسب خدمات، ساخت و ساز غیر مجاز، سکونتگاه های غیر رسمی، آشفتگی های بصری، آلودگی زیست محیطی و مکان های بی دفاع شهری، وضعیت معابر وآسیب های اجتماعی و فرهنگی را از جمله مواردی برشمرد که در طرح بازنگری این محدوده مورد تحلیل قرار گرفته اند.
همچنین با تصویب این طرح نسبت به جابه جایی مشاغل مزاحم با مشاغل پاک و زیست پذیر جهت خلق فضاهای مناسب شهری با در نظر گرفتن سرانه های مناسب با همکاری شهرداری تهران، موقوفه صورت خواهد پذیرفت.
هدایت افزود: در طرح مذکور به پتانسیلهایی از جمله اصلاح شبکه معابر موجود، ایجاد انگیزه مشارکت املاک درشت دانه درخصوص و سرمایه گذاری ضمن در نظر گرفتن خواسته و تشویق بیشتر مالکان از جمله کورههای آجرپزی به شرکت در طرح و مشارکت در توسعه شهری با ضوابط مسکونی ویژه ، با توزیع متناسب کاربری خدماتی و فضای سبز در نظر گرفته شده است.
ضمن اینکه جهت تضمین تحقق پذیری طرح با انسجام سازمان فضاهایی محدوده وجمعیت پذیری با افزایش 44 هکتار مازاد سرانه خدماتی در افق طرح ، جهت تأمین امنیت اجتماعی، ساخت مسکن استطاعت پذیر و رفع کمبودهای خدماتی در این محدوده از جمله پیامدهای مثبت این طرح محسوب می شود.
در پایان این نشست سید محمود فاطمی عقدا رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ ، طرح بازنگری ناحیه ۳ را با اعضای کارگروه تصویب کردند که برای بررسی و تایید نهایی به شورای عالی معماری و شهرسازی ارسال خواهد شد.
در حاشیه این نشست که با حضور اعضای کارگروه فنی دبیر خانه کمیسیون ماده ۵، کاوه حاجی علی اکبری مدیر عامل سازمان نوسازی شهرتهران و شهردار و مدیران شهری منطقه ۱۹ همراه بود از محل کوره های آجرپزی، بازار دستفروشان خلازیر و اراضی بایر و بیدفاع شهری در ناحیه ۳ بازدید شد.
حسین کاشانی پور شهردار منطقه ۲۱ به منظور جامه عمل پوشانیدن به شعار سال۱۴۰۱ انتخاب شده از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) مبنی بر تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین، از گروه صنعتی پارس اگزوز بازدید و با هیات مدیره این گروه صنعتی دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۱، حسین کاشانی پور شهردار منطقه در نشست هم اندیشی با هیات مدیره گروه صنعتی پارس اگزوز گفت: مدیریت شهری منطقه ۲۱ با هدف بررسی و رفع مشکلات مرتبط با حوزه امور شهر که گریبانگیر صنایع است؛ بازدیدهای خود را از صنایع و کارخانجات مستقر در محدوده این منطقه برای سال جدید نیز دنبال می کند.
وی ادامه داد: منطقه بیست و یک تهران به عنوان "دیار پیشرفت و نوآوری" مطرح است، چراکه جوانان انقلابی و متخصص این مرز و بوم در کارخانه ها و شرکت های دانش بنیان این بخش از پایتخت مشغول ایده پردازی و حل مشکلات موجود هستند که همت و غیرت آنان مثال زدنیست.
شهردار منطقه ۲۱ افزود: در محیط کارخانه و فضای تولید، مهمترین عامل شتاب و حرکت، یگانگی کارفرما و کارگر است که ایجاد حس دلگرمی، ایجاد فضای صمیمانه، دلسوزی و درک متقابل میتواند اتفاقات ماندگار و نیکی را رقم بزند.
کاشانی پور اظهار داشت: مجموعه پارس اگزوز به عنوان یک برند در عرصه خودروسازی مطرح است. با تغییر در نوع نگرش و ایجاد فضای خلاقانه به راحتی میتوان در سطح کارشناسی و مبحث تحقیق و توسعه، افق و چشم اندازی بدیع خلق کنید.
گفتی است؛ حسین کاشانی پور شهردار به همراه مدیران شهری منطقه همچنین از خط تولید و بخش های مختلف گروه صنعتی پارس اگزوز بازدید کرد.
همزمان با شب های ماه مبارک رمضان، پردیس قرآنی و جشنواره تفریحی و ورزشی منطقه۲۱ از ساعت ۸ الی ۱۲ شب در بوستان نرگس تهرانسر برپاست.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۲۱، میرمحمد مطهری موید معاون امور اجتماعی و فرهنگی این منطقه با بیان خبر فوق گفت: ده شب اول ماه مبارک رمضان، پردیس قرآنی این منطقه با توزیع افطاری ساده میان شهروندان، اجرای تئاتر مذهبی، نمایش های آیینی، برپایی غرف تفسیر قرآن و مشاوره عفاف و حجاب، حضور گروه های تواشیح، مسابقه "قرآن بخوانیم و جایزه بگیریم" برای نوجوانان، تلاوت قرآن با حضور قاریان ممتاز، کافه رمضان و استقرار رادیو نمایش برپاست.
وی ادامه داد: بوستان نرگس تهرانسر همواره میعادگاه و مکانی آشنا برای برپایی نمایشگاه ها و جشنواره های متعدد مذهبی و آیینی در منطقه بوده است و امسال نیز پردیس قرآنی و جشنواره تفریحی_ورزشی منطقه۲۱، با حضور پرشور شهروندان روزه دار این منطقه و مسئولان برپا کننده مراسم، افتخار میزبانی از مومنان را دارد.
مطهری موید افزود: هفت شب پایانی ماه مبارک رمضان نیز استیج اجرای برنامه زنده با غرف متعدد فرهنگی، هنری و ورزشی در بوستان شهدای گمنام واقع در محله پاسداران برپا خواهد شد. طبق برنامه ریزی های قبلی، امکان تمدید اجرای برنامه های مرتبط با این جشنواره و پردیس برای سایر روزهای ماه مبارک رمضان نیز وجود دارد.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه۲۱ همچنین تاکید کرد: جشنواره تفریحیورزشی این منطقه نیز از هفدهم تا بیست و دوم فروردین ماه به مناسبت ماه رمضان با برپایی غرف متعدد در رشتههای مختلف ورزشی از جمله؛ تیراندازی، ورزش های بومیمحلی، بسکتبال، طناب زنی، فوتبال دستی، دارت، بدمینتون، آمادگی جسمانی، شوت دارت و دارت در بوستان نرگس برپاست.
وی در این خصوص یادآور شد: ایستگاه رادیو جشنواره با هدف ایجاد شور و نشاط مضاعف و پخش توضیحات مراسم و آهنگ های مناسب در مجاورت این مراسم برپاست و همکاران اداره ورزش و تندرستی منطقه۲۱ به علاقمندان مشاوره ورزشی و تناسب اندام ارائه می دهند.
عضو شورای اسلامی شهرتهران با همراهی شهردار منطقه ۱۹ در راستای بازدید از پتانسیل های بوستان بزرگ ولایت در این بوستان حضور یافت و بر استفاده از ظرفیت خدماتی، تجاری و تفریحی بوستان بزرگ ولایت تأکید کرد.
به گزارش روابط شهرداری منطقه ۱۹، در این بازدید که مدیران شهری نیز حضور داشتند، زهرا شمس احسان عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهرتهران در خصوص فعال کردن شهر ورزش در بوستان بزرگ ولایت افزود: با توجه به اجرای فاز مطالعاتی دهکده ورزش از سوی سازمان نوسازی شهر تهران، هم افزایی هرچه بیشتری بین سازمان ورزش شهرداری تهران و شهرداری منطقه در این خصوص با جذب مخاطب و سرمایه گذار صورت پذیرد.
شمس احسان از ظرفیت بوستان بزرگ ولایت برای تبدیل به قطب خدماتی، تجاری و تفریحی در جنوب شهر تهران یاد کرد و خواستار فراهم شدن شرایط به منظور بهره مندی همه شهروندان در اقصا نقاط شهر تهران از خدمات این بوستان شد.
رئیس کمیته ورزش شورای شهر تهران به فعال سازی مجموعه زمینهای تنیس در بوستان بزرگ ولایت و اختصاص یکی از این زمین ها به بانوان تأکید کرد.
در ادامه مهدی هدایت شهردار منطقه ۱۹ نیز ضمن قدردانی از اهتمام ویژه اعضای شورای اسلامی شهر تهران به مناطق کم برخوردار خواستار در اختیار قرار دادن مجموعه های ورزشی در راستای بهره مندی حداکثری شهروندان از امکانات ورزشی و ایجاد شور و نشاط در بین آنها شد .
هدایت با اشاره به ظرفیت فرامنطقه ای بوستان بزرگ ولایت از امکان برپایی جشنواره های ملی و میهنی در این بوستان و فراهم سازی شرایط برای تبدیل این مکان به مرکز فعالیت های فرهنگی و اجتماعی پهنه جنوب شد.
حضور در بزرگراه شهید هاشمی و بررسی وضعیت ساماندهی گل فروشان از دیگر مکان های مورد بازدید زهرا شمس احسان عضو شورای اسلامی شهرتهران بودعملیات پایش فضای سبز منطقه ۱۹ همزمان با فصل بهار و در راستای دفع آفات و پیشگیری از بیماری ها و عوامل خسارت زا آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، محمد غفاری معاون خدمات شهری محیط زیست منطقه بهبود وضعیت و حفظ سلامت درختان و درختچه ها را با اولویت بهره گیری از روش های غیر شیمیایی از اهم اقدامات این شهرداری در راستای نگهداشت عرصه سبز منطقه اعلام کرد و گفت: در همین راستا فعالیت بررسی و پایش فضای سبز منطقه بصورت مستمر و روزانه آغاز شده است.
او اظهار کرد: این فعالیت منطبق با دستورالعمل های اجرایی و استراتژی های کنترل و مدیریت تلفیقی، با پایش عوامل خسارت زا طی 6 ماهه اول سال در قالب اقداماتی از قبیل آبشویی و محلول پاشی، عملیات سمپاشی، کنترل آفات و بیماری ها و علف های هرز، پیشگیری و مقابله با آتش سوزی، مدیریت تلفیقی آفت سفیدبالک و ... توسط مرکز تحقیقات آموزش و مشاوره فضای سبز این حوزه انجام می شود.
به گفته غفاری پس از شناسایی آفات و بیماری های موجود در فضای سبز و انجام تحقیقات و مطالعات لازم، اقدامات مورد نیاز برای دفع آن ها بصورت آبشویی، روغن پاشی و سایر موارد با رعایت اصول فنی و مدیریت تلفیقی انجام می شود که این عملیات تا پایان فصل تابستان ادامه دارد
با حضور حجت الاسلام والمسلمین صادق زاده رئیس مرکز فعالیت های دینی شهرداری تهران و حسین کاشانی پور شهردار منطقه۲۱، نشست فصلی ائمه جماعات و جامعه روحانیت این منطقه در سال جدید برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۲۱، حسین کاشانی پور در ابتدای این نشست با اشاره به روزهای پر منزلت ماه مبارک رمضان گفت: امیدواریم در این ایام گرانقدر، خداوند متعال که از نیات و افکار درونی همه ما آگاه است؛ این هم افزایی، تلاش برای گره گشایی از کار مومنان و گام برداشتن برای تعالی دین و تعالیم اسلامی را از ما قبول کند.
کاشانی پور اظهار داشت: گام اول در نظر ما برای اداره بهتر سازمان در شهرداری منطقه۲۱ سالمسازی است. اگر مدیران و کارشناسان منطقه به وظایف محوله خود به درستی عمل کنند، به مرور زمان شهروندان نیز خدمات مطلوبی دریافت می کنند و اعتمادسازی پایه ریزی خواهد شد.
شهردار منطقه۲۱ تاکید کرد: حساسیت ویژه امور اجتماعی و مساجد به این علت بالاست که به طور مستقیم با مردم به خصوص جوانان و نوجوانان رو در روست. این مساله به طور ویژه مورد نگاه شهردار کلانشهر تهران نیز می باشد.
وی افزود: از جمله برنامههای مدنظر برای سال ۱۴۰۱ این است که ملاقات های مردمی در سطح مساجد پس از اقامه نمازهای جماعت برپا شود تا مردم بدون واسطه مشکلات و درخواستهای خود را به گوش مدیران شهری که خدمتگزاران آنان هستند برسانند.
لازم به ذکر است؛ طی این نشست صمیمی، چند تن از ائمه جماعات منطقه۲۱ به بیان درخواست ها و پیشنهادات خود در حوزه امور مرتبط با مردم و مساجد و همراهی مدیریت شهری با آنان اقدام کردند.