سمیه رفیعی نماینده مردم تهران و رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با همراهی مهدی هدایت شهردار منطقه 19 از محدوده خلازیر و کوره های آجرپزی بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، حاصل این بازدید که در راستای ساماندهی و رفع مسائل و مشکلات منطقه صورت گرفت ، دو خروجی مهم در بحث ساماندهی محدوده خلازیر بود که بر همین اساس مقرر شد ضمن همراهی محاکم قضایی از طریق پیگیری های مجلس شورای اسلامی برای تعطیلی و پلمپ گاراژهای تفکیک غیرمجاز پسماند، بازدیدی با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی از این محدوده انجام شود.
از دیگر موارد مطرح شده در این بازدید موضوع ساخت مسکن در قالب قرارگاه جهادی مسکن در سطح منطقه ۱۹ بودتفاهم نامه همکاری مشترک شهرداری منطقه ۱۹ و فدراسیون دوچرخه سواری در راستای توسعه این ورزش همگانی در این محدوده از شهر تهران طی نشستی با حضور شهردار منطقه و سرپرست فدراسیون دوچرخه سواری منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، در این نشست مهدی هدایت شهردار منطقه توسعه ورزش در رشته های مختلف را از تأکیدات جدی شهردار تهران اعلام کرد و گفت: در راستای تحقق این سیاست، هفته گذشته بازدیدی با حضور سرپرست فدراسیون دوچرخه سواری از ظرفیت های دوچرخه سواری این منطقه در بوستان ولایت صورت گرفت و به منظور هم افزایی هرچه بیشتر برای دستیابی به اهداف مورد نظر و استفاده بهینه از ظرفیت های هر دو طرف درجهت توسعه این ورزش همگانی نیز امروز تفاهم نامه ای همکاری مشترک منعقد و امضا شد.
به گفته او از مهمترین دستاورد های این تفاهم نامه راه اندازی «مدرسه دوچرخه سواری» در بوستان بزرگ ولایت برای نخستین بار در کشور است.
شهردار منطقه ۱۹ با اشاره به پتانسیل های خوب این منطقه در بحث ورزش و دوچرخه سواری به ویژه در بوستان ولایت ابراز امیدواری کرد با هم افزایی و مشارکت شهرداری منطقه و فدراسیون دوچرخه سواری شاهد اتفاقات خوبی در این منطقه باشیم.
در این نشست رسول هاشم کندی سرپرست فدراسیون دوچرخه سواری نیز به ظرفیت های بالای شهرداری های مناطق برای توسعه همگانی رشته دوچرخه سواری اشاره و اظهار کرد: امیدواریم این تفاهم نامه گامی برای برای همکاری با سایر شهرداری های مناطق باشد تا بتوانم از همه پتانسیل های شهری و دوچرخه سواری در شهر تهران بهرهمند شویم
حبیب کاشانی عضو شورای اسلامی شهر تهران و حسین کاشانی پور شهردار منطقه۲۱ امروز چهارشنبه سیزدهم بهمن ماه ۱۴۰۰، پس از بازدید تعدادی از پروژه ها و طرح های شهری منطقه، به دیدار با شهروندان و صاحبین صنایع پرداخته، درخواست های آنان را مورد بررسی قرار داده و دستورات لازم جهت پیگیری موارد مطروحه را صادر کردند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۲۱، بر اساس روال سنوات گذشته که عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با هدف رسیدگی به درخواست های مردمی شهروندان مناطق ۲۲گانه، در روزهای چهارشنبه در مناطق مختلف حضور پیدا می کند، این هفته نیز با حضور و همراهی شهردار منطقه، کارشناسان و مدیران مرتبط با امور، با مردم ورودی غربی پایتخت دیدار کردند.
کاشانی، عضو شورای اسلامی شهر تهران و کاشانی پور، شهردار منطقه به همراه مدیران شهری مرتبط در این دیدار مردمی، شنونده درخواست های بحق شهروندان و صاحبین صنایع در حوزه های مختلف مرتبط با مسائل شهر و شهروندی بودند.
کاشانی در حاشیه این دیدار مردمی با تاکید بر این نکته که شهروندان ذینفعان اصلی شهر هستند، ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این قبیل جلسات و دیدارهای چهره به چهره، مسائل و مشکلات شهروندان با روند مطلوب تری مورد پیگیری و حل و فصل قرار گیرد.
حسین کاشانی پور شهردار منطقه۲۱ نیز با اشاره به شعار سال۱۴۰۰ مبنی بر رونق تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها؛ دیدارهای مردمی با تمامی اقشار جامعه شهروندی و صاحبین صنایع را فرصت مغتنمی برای خدمت صادقانه و کسب رضایت مندی حداکثری آنان از مجموعه اقدامات مدیریت شهری دانست.
شهردار منطقه۲۱ با بیان این مهم که تحقق شهری آباد و پیشرو و شهروندانی مکرم و برخوردار، تنها در سایه نگاهی متعامل و همفکری دوسویه مردم با خادمین خود در مجموعه مدیریت شهری محقق خواهد شد، رمز موفقیت مدیریت شهری را تعامل و مشارکت شهروندان به عنوان اصلی ترین صاحبان شهر ارزیابی کرد.
لازم به ذکر است، اطلاع رسانیهای مربوط به برگزاری جلسه امروز از طریق بنرهای پرتابلی، شبکه های محلی، فضای مجازی و ارسال پیامک به شهروندان از روزهای قبل از برگزاری جلسه انجام گرفته بود.
بر پایه این گزارش در جلسه ملاقات مردمی امروز، کلیه درخواست های شهروندان و مدیران صنایع مستقر در منطقه۲۱ مورد بررسی قرار گرفت و پاسخ مقتضی در جهت رفع مسائل مطروحه از سوی مدیران شهری پایتخت صادر شد.
به مناسبت چهل و سومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی برنامه های متنوعی در سطح منطقه۲۱ اجرا می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، مطهری موید معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه با بیان این خبر افزود: امسال هم مانند سالهای گذشته برنامه هایی در نظر گرفته شده است که از آن جمله می توان به؛ برپایی پردیس فرهنگی صنعتی دیار پیشرفت و نوآوری در حد فاصل یادگار امام تا میدان آزادی و برپایی غرفه هایی با مشارکت صنایع و استارت آپ ها انرژی و پتروشیمی، برپایی غرف فرهنگی و دستاوردهای انقلاب اسلامی، غرفه های کودک و نوجوان، غرفه های ورزشی و ارائه خدمات سلامت محور، برپایی خیمه های انقلاب با هدف گفتگوی شهروندان به ویژه نوجوانان به جهت بصیرت افزایی، گردهمایی فرهیختگان و فعالان انقلابی در مساجد و بیان خاطرات زمان انقلاب اشاره کرد.
وی افزود: فضاسازی، آذین بندی و چراغانی و نصب تصاویر انقلاب و شهدا در معابر، تجلیل از فرهیختگان، عکاسان و سایر چهره های شاخص معاصر و موثر در انقلاب، تقدیر از خانواده های شهدا و ایثارگران، اجرای برنامه های خیابانی نظیر تئاتر و سرود و نمایش خیابانی با رعایت پروتکل های بهداشتی، برپایی مسابقات نقاشی و گرافیک، پادکست، دل نوشته به صورت مجازی و حضوری ویژه نوجوانان ۱۰ تا ۱۸ سال، غبارروبی مزار شهدای سطح منطقه و همایش پیاده روی خانوادگی نسل چهارم نیز انجام می گیرد.
معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه اظهار داشت: این برنامه ها با هدف تجدید میثاق و بیعت مجدد با آرمان های معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، تبیین و ترویج ارزشها و اهداف انقلاب اسلامی و تقویت و بسط آن، تبیین ریشه ها و علل وقوع انقلاب اسلامی و تبیین دستاوردهای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و تکنولوژی جمهوری اسلامی، ایجاد نشاط اجتماعی و امید آفرینی با بهره گیری از ظرفیت مراسم های مربوط به ایام الله دهه مبارک فجر است.
مطهری موید در پایان با اشاره با مشارکت های مردمی در روزهای باشکوه دهه فجر از شهروندان خواست تا پروتکل های بهداشتی را به طور کامل رعایت فرمایند.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 11 گفت: به مناسبت دهه مبارک فجر و به منظور حمایت از مشاغل خانگی بانوان، غرفه های فروش محصولات دست ساز تا 22 بهمن در بوستان دانشجو دایر است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه11، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 11 به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر از راه اندازی بازارچه"اقتصاد مقاومتی" با هدف ارائه دست سازه های بانوان، در بوستان دانشجو خبر داد.
سکینه بدرلو در این باره توضیح داد: بازارچه " اقتصاد مقاومتی" با رویکرد حمایت از بانوان کارآفرین و سرپرست خانوار از ۱۲ بهمن ماه با مشارکت بسیج سازندگی در حاشیه بوستان دانشجو دایر شد.
بدرلو افزود: در راستای بسترسازی برای ارتقای توانمندی بانوان به ویژه بانوان سرپرست خانوار که از اولویت های معاونت امور اجتماعی و فرهنگی است و به منظور ایجاد فرصت برای زنان سرپرست خانوار دارای مشاغل خانگی و حمایت از بانوان دارای کسب و کارهای خرد، غرفه های فروش در این بازارچه با رویکرد ارائه دستاوردهای بانوان و دست سازه های بانوان هنرمند، به مدت 10 روز همزمان با آغاز دهه مبارک فجر در بوستان دانشجو دایر است.
به گفته بدرلو ارائه دست آفرین های بانوان هنرمند، عرضه صنایع دستی و بومی، فروش محصولات ارگانیک خانگی و...از اهم محصولات ارائه شده در این بازارچه است که همه روزه از ساعت ۸ الی ۲۲ شب به مدت ۱۰ روز تا ۲۲ بهمن ماه پذیرای بازدید عموم است۰
در راستای بررسی نقاط بی دفاع شهری از سوی اعضای کارگروه قرارگاه کاهش آسیب های اجتماعی منطقه 19 اعضای این کارگروه با همراهی شهردار منطقه 19 از نقاط پرآسیب و بی دفاع شهری در ناحیه سه بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، در این بازدیدکه با حضور محمدی فارسانی جانشین سرپرست دادسرای ناحیه۱۶،سرهنگ رسول بهرامی سرکلانتر منطقه،سرهنگ نبی الله دالوند رئیس کلانتری 152 خانی آباد نو،سرهنگ مرادی جانشین سپاه ناحیه ابوذر، سرهنگ اسدی فرمانده پایگاه دهم مواد مخدر و معاونین ومدیران شهری منطقه صورت گرفت، از پلاک قرمز ها در چهاراه خلازیر و کوره های آجر پزی و نقاط بی دفاع و پرآسیب ناحیه سه بازدید شد.
محمدی فارسانی جانشین سرپرست دادسرای ناحیه۱۶ ضمن قدردانی از تلاش های شهرداری منطقه در راستای کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی خواستار ارائه گزارش از نقاط پرآسیب بویژه پلاک قرمزها اعم از منزل، ملک و زمین به منظور بررسی و اخذ دستور از دادستانی برای پاکسازی این محدوه شد.
در این بازدید نیز سرهنگ بهرامی سرکلانتر منطقه ضمن اعلام مشارکت و حمایت از این طرح بر افزایش ظرفیت این منطقه در جمع آوری معتادان متجاهر از سوی پایگاه دهم مواد مخدر تأکید کرد.
هدایت شهردار منطقه طی این بازدید با مسئولین ایستگاه کاهش آسیب گفتگو و در جریان خدمات ارائه شده در این ایستگاه به مددجویان قرار گرفتسید محمد موسوی شهردار منطقه 11در تشریح اقدامات عمرانی انجام شده طی 6 ماه گذشته از اجرای لکه گیری آسفالت به میزان بیش از 7هزار تن و بیش از 53 هزار متر مربع در بخش مرکزی شهر تهران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11، شهردار منطقه 11 در این باره گفت: به منظور رفاه حال شهروندان و با توجه به اولویت های عمرانی در محله های قدیمی شهر تهران که از جمله آن ها می توان به روکش مکانیزه آسفالت، لکه گیری و پیاده رو سازی اشاره کرد؛ معاونت فنی و عمرانی با احصاء نیازها و کارشناسی های انجام شده در سطح معابر و نیز درخواست های مردمی اقدام به برنامه ریزی و انجام عملیات عمرانی کرده است.
موسوی در تشریح این اقدامات بیان کرد: روکش مکانیزه آسفالت به میزان 2هزار و 210 تن و متراژ 16هزار و 645 متر مربع در سطح معابر انجام شده است و طی همین مدت عملیات لکه گیری آسفالت به میزان 7هزار و 2تن و متراژ 53هزار 46 متر مربع به پایان رسیده است.
به گفته شهردار منطقه 11 در 6 ماه گذشته 7هزار و 470 متر طول اجرای نهر و جدول در معابر سطح منطقه انجام شده است.
او همچنین با اشاره به پیاده رو سازی های سطح منطقه گفت: پیاده رو سازی خیابان ابهری به متراژ 260 متر طول ، خیابان هجدهم به متراژ 270مترطول ، خیابان حیدری فردبه متراژ 250 مترطول ، خیابان کاشان به متراژ 770 مترطول ، خیابان هاتف به متراژ 420 مترطول، خیابان شوش شرقی به متراژ 540 متر طول و خیابان برزگر به میزان 90 مترطول از سوی معاونت فنی و عمرانی این منطقه انجام شده است.
شهردار منطقه ۱۹ گفت: طی ده ماهه نخست سال جاری ۱۱هزار و ۱۶۵ خانوار این منطقه در محلات منتخب در راستای اجرایی شدن شنبه های بدون پسماند و طرح کاپ از آموزش های تفکیک پسماند بهره مند شده اند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، مهدی هدایت شهردار منطقه اعلام کرد: این آموزش ها با هدف کمک به چرخه بازیافت و محیط زیست سالم در قالب طرح شنبه های بدون پسماند همراه با توزیع بروشور و کیسه های مخصوص پسماند خشک بین خانوارها انجام شده است.
او حاصل این آموزش ها را افزایش مشارکت شهروندان در تفکیک و افزایش تحویل پسماندهای خشک دانست و گفت: روزانه 10 تن پسماند خشک بصورت مجاز جمع آوری می شود.
به گفته هدایت آموزش های تفکیک پسماند در اماکن عمومی نیز بسط داده شده بطوریکه از شروع بازگشایی مهدها و مدارس تاکنون ۲۵۵ کودک در مهدها و سرهای محلات، مراکز پیش دبستانی و فرهنگی و همچنین ۱۲۵ نفر از کارکنان اداری، معلمان، مدیران مدارس و پرسنل خدماتی آموزش دیده اند.
این در حالی است که این آموزش ها در بستر سامانه شاد دانش آموزی نیز در قالب ۱۲ برنامه و اعزام کارشناسان اداره مدیریت پسماند به مدارس و آموزش ۳۶۰ دانش آموز صورت گرفته است.
این مسئول ادامه داد: طی این فعالیت ۷۶۴ مخزن و کارتن پلاست و بیش از ۴۰۰۰ کیلوگرم کیسه مخصوص پسماند تحویل خانوارها، مراکز آموزشی، تجاری و اصناف شده است.
او افزود: در راستای ترویج فرهنگ تفکیک پسماند، بیش از ۱۳۰۰ نیروی خدماتی و پرسنل شهرداری، ۹۵ سالمند و نزدیک به ۴ هزار شهروند در اطراف غرف بازیافت با اهمیت تفکیک پسماندهای خشک و نحوه انجام آن آشنا شده اند.
شهردار منطقه با اشاره به اجرای طرح همیار بازیافت در مدارس منطقه اظهار کرد: طی اجرای این طرح در مدارس منتخب، ۲۳۰ دانش آموز از آموزش های پسماند بهره مند شدند