شهردار منطقه 19 از تجهیز این منطقه به بیش از 18 کیلومتر مسیر ویژه دوچرخه در راستای توسعه فرهنگ حمل و نقل پاک خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، علی توکلی با اشاره به احداث 12 کیلومتر مسیر ویژه دوچرخه در معابر عمومی این منطقه و احتساب 5 هزار و 450 متر مسیر دوچرخه در بوستان ولایت بیان کرد: در حال حاضر با اجرای یک کیلومتر مسیر ویژه دیگر در بلوار شقایق حد فاصل خیابان پیروز تا بزرگراه شهید کاظمی و نیز بوستان شقایق، مسیرهای احداثی این منطقه از مرز 18 کیلومتر عبور کرد.
او به اهمیت افزایش مسیر سبز دوچرخه با هدف کاهش آلودگی هوای شهر تهران و ارتقاء حمل و نقل پاک در راستای توسعه شهر انسان محور و همچنین اولویت قرار دادن این موضوع در برنامه های توسعه ای منطقه اشاره و بیان کرد: در همین راستا نیز شهرداری این منطقه در کنار اقدامات عمرانی و ترافیکی ویژه احداث مسیرهای دوچرخه، ترویج فرهنگ استفاده از دوچرخه و ترغیب شهروندان به این امر را در قالب اجرای برنامه های فرهنگی و آموزشی همواره مد نظر قرار داده است.
به گفته توکلی خیابان های وصال، یاس، میثاق جنوبی، مطهری جنوبی، بلوار شقایق از درب شماره 7 میدان مرکزی میوه و تره بار تا ابتدای میدان شقایق و در ادامه تا خیابان شکوفه، خیابان سهیل شمالی و ... از معابر اصلی هستند که مسیرهای دوچرخه در آن ها اجرا شده است.
این مسئول همچنین به تشریح اقدامات عمرانی نگهداشت معابر منطقه پرداخت و گفت: طی هفته گذشته نزدیک به هزار تن آسفالت صرف بهسازی معابر رینگ بوستان ولایت، خیابان بهمنیار، مسیر دهکده توحید به بزرگراه خلیج فارس، متروی شاهد و ... شد.
به گفته شهردار منطقه طی اقدام عمرانی دیگری زمین اسکیت بوستان 22 بهمن به منظور تسهیل بهره برداری شهروندان، با صرف 120 تن آسفالت مرمت شد.
نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بهره برداریمتروی تهران و حومه ضمن قدردانی از همکاری و مساعدت های شرکت بهینه سازی مصرف سوخت، از کاهش ۵۰ درصدی خط مبنای محاسبات سفر مترو توسط شورای اقتصاد برای استفاده منابع حاصل از ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر خبر داد.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی
تهران وحومه؛ علی عبداله پور گفت: با شیوع ویروس کرونا و کاهش ۵۰ درصدی
مسافران مترو، شرکت بهره برداری مترو با رایزنی های انجام داده با همکاری
شرکت بهینه سازی مصرف سوخت و دستور وزیر محترم نفت و همکاری سازمان برنامه وبودجه کل کشور، شورای اقتصاد خط مبنای سفر تعیین شده جهت محاسبات صرفه
جویی مصرف سوخت را ۵۰ درصد کاهش داد تا شرکت بهره برداری متروی تهران و
کلان شهرهای کشور از فرصت های مالی این ماده قانونی در دوره انتشار ویروس
کرونا محروم نشوند. وی خاطرنشان کرد: این مصوبه از ابتدای سال ۱۳۹۹ تا زماناستمرار شیوع بیماری کرونا (به تشخیص ستاد ملی مقابله با کرونا) قابل اجرامی باشد .
مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه تصریح کرد: اگرچه با شیوع
ویروس کرونا آمار جابجایی مسافر کاهش چشمگیری داشت اما به منظور اجرای
دستورالعمل های ابلاغی، نه تنها تعداد ناوگان و سرفاصله حرکتی قطارها کاهش
نیافت، بلکه ناوگان رزرو هم در جهت حفظ سلامت شهروندان و با وجود کاهش ۵۰
درصدی تعداد مسافران به شبکه مترو اضافه شد.
عبداله پور با تاکید بر اینکه ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر،
قانونی بسیار مترقی و ایجاد کننده فرصت های مالی ویژه برای شبکه حمل و نقل
ریلی و مشوق سیستم های حمل و نقل عمومی جهت افزایش ظرفیت و جذب مسافر و
صرفه جویی در مصرف سوخت است خاطرنشان کرد: به موجب این قانون هر اقدامی که
منجر به کاهش آلاینده ها و صرفه جویی در مصرف سوخت شود، متناظر با آن دولت
می تواند تا سقف سرمایه گذاری انجام شده را بازپرداخت نماید.
گفتنی است قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر در سال ۱۳۹۴ به تصویب رسید ودر سال ۱۳۹۶ مطابق با درخواست وزارت نفت، طرح توسعه حمل و نقل مسافران قطار شهری در تهران و ۸ کلانشهر کشور با موضوع سرمایه گذاری از محل ماده ۱۲قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر، توسط شورای اقتصاد تصویب شد.
چندی پیش خبرهایی در خصوص برنامه هواوی برای ساخت کارخانه اختصاصی تولید تراشه منتشر شد. اکنون به نظر میرسد این اتفاق به زودی به واقعیت میپیوندد و هواوی قصد دارد تا کمتر از یک سال آینده کارخانه بزرگ تولید تراشه خود را افتتاح کند.
طی سالهای گذشته شرکت HiSilicon از زیرمجموعههای هواوی در حوزه طراحی تراشههای مختلف در گروههای میانرده و پرچمدار، عملکرد بسیاری خوبی از خود نشان داده است. این شرکت به واسطه همکاری خود با شرکت تایوانی TSMC، نسبت به تولید تراشههای طراحی شده خود اقدام میکرد؛ ولی پس از وضع محدودیتهای تجاری توسط دولت آمریکا، این همکاری با وقفه روبرو شد.
در ادامه، شرکت هواوی با همکاری شرکتهای داخلی چین از جمله SMIC، تراشههای میانرده خود نظیر Kirin 710A را تولید میکرد. اما نیاز به فناوریهای پیشرفتهتر و رسیدن به سطحی که بتوان تراشههای پرچمدار را با فناوری ساخت تا ۵ نانومتر یا حتی کمتر تولید کرد، تبدیل به یکی از مهمترین برنامههای هواوی شد.
در همین راستا هواوی حرکتی بزرگ را در زمینه تولید تراشه شروع کرده و از ماه گذشته خبرهایی در خصوص ورود هواوی به حوزه ساخت و طراحی دستگاههای تولید تراشه نیز شنیده میشد.
حالا گزارشهای جدید نشاندهنده این است که هواوی قصد دارد اولین کارخانه اختصاصی تولید تراشه خود را در استان هوبی و شهر ووهان چین تأسیس کند.
هواوی پیش از این نیز مرکز بزرگ تحقیقات خود در ووهان را با نزدیک به 10 هزار نفر پرسنل اداره میکرد که عمده فعالیت این گروه در زمینه توسعه و تحقیق پیرامون مباحثی مانند تجهیزات و مدارهای مخابرات نوری، تراشههای HiSilicon و رادارهای لیزری خودکار انجام میشد.
جالب است بدانید که زیرمجموعه HiSilicon هواوی یکی از پیشرفتهترین شرکتهای دنیا در زمینه طراحی و ساخت سیستمهای پردازشی و حتی تراشههای اپتیک DSP است که رقبای اندکی در دنیا دارد.
همچنین گزارشهای منتشر شده تا به امروز نشان میدهند که ساخت کارخانه ویژه هواوی در ووهان از ابتدای سال 2019 شروع شده است. این کارخانه که با بودجه نزدیک به 20 میلیارد یوانی (بودجه معمول برای ساخت یک کارخانه «سیلیکون فب / Silicone Fabrication») در حال توسعه است، هماکنون در فاز اول خود قرار دارد.
مرکز فعلی تحقیق و توسعه هواوی در شهر ووهان
البته شرکت هواوی تا به امروز واکنش رسمی به این اخبار نشان نداده است و باید برای کسب اطلاعات بیشتر، منتظر خبرهای رسمی بمانیم. همچنین تراشههای هدف و لیتوگرافی اصلی محصولات تولیدی این کارخانه نیز تا به امروز اعلام نشده است.
با این حال میتوان حدس زد که به دلیل بحران جهانی کمبود تراشه، میزان سرمایهگذاری هواوی در این زمینه افزایش پیدا کرده و این کمپانی بتواند در زمان زودتری نسبت به راهاندازی و بهرهبرداری از این کارخانه بزرگ اقدام کند.
همانطور که میدانید شرکت هواوی در حال حاضر کلیه تراشههای مورد نیاز از جمله تراشههای میانرده، پرچمدار و حتی تراشههای مربوط به ابزارهای پوشیدنی و تجهیزات اینترنت اشیا را خود طراحی میکند و تنها برای مرحله تولید آنها با شرکتهای دیگر همکاری دارد. هواوی با برنامه ساخت کارخانه تولید تراشه و تکمیل زنجیره تولید خود، میتواند به صورت کامل در این زمینه خودکفا شود.
کلاس های تابستانه گل و گیاه ویژه شهروندان منطقه ۱۹ با شروع تیرماه در فضای مجازی کلید خورد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، مجید صبوری معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه گفت: این دوره های تخصصی با هدف ارتقای سطح علمی شهروندان در زمینه نگهداری از گیاهان و نیز توسعه فضای سبز شهری به صورت مجازی و آنلاین از پنجم تیر طبق برنامه تعیین شده و با بهره گیری از کارشناسان گل و گیاه آغاز شد.
طی این دوره ها ضمن ارائه آموزش های تخصصی، مطالبی برای درک بهتر شهروند بصورت پاورپویت و فیلم های آموزشی تهیه و هر روز طی ساعت مشخصی در گروه درج می شود.
ضمن اینکه زمینه مشاوره و پرسش و پاسخ برای شهروندان در گروه به منظور ارائه راهنمایی های لازم برای حفظ و نگهداری گیاهان خود فراهم شده است.
او با اشاره به اینکه آموزش های حضوری برای درک تصویری شهروندان نیز ارائه می شود، ادامه داد: کلاس های حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی روزهای یکشنبه در مرکز شهربانو و روزهای چهارشنبه نیز در مرکز شریعتی برگزار می شود.
صبوری با بیان اینکه کلیه آموزش های گل و گیاه بصورت رایگان ارائه می شود افزود: گیاهان آپارتمانی، دیوار سبز، گل های فصلی، معرفی باغ های ایرانی، سبزی کاری، بنفشه آفریقایی، گیاهان دارویی، آفات و بیماری گیاهان و... از عناوین دوره های آموزشی تابستانه است.
به گفته این مسئول دوره های آموزشی در سراهای محلات و پایگاه های بهداشتی نیز برگزار، ضمن اینکه دوره های هم ویژه کارکنان شهرداری این منطقه تدارک دیده شده است.
براساس این گزارش شهروندان می توانند با مراجعه و ثبت نام در مراکز تحقیقات، آموزش و مشاوره گل و گیاه واقع در بوستان های شریعتی و شهربانو از خدمات آموزشی بهره مند شوند
شهردار منطقه ۱۹ گفت: تابستان امسال برنامه های فرهنگی متنوعی برای غنی سازی اوقات فراغت شهروندان تدارک دیده شده که همزمان با مناسبت های مختلف در محلات ۱۳ گانه این منطقه اجرا می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، علی توکلی شهردار منطقه با اشاره به آغاز ویژه برنامه های جشنواره شادستان تهران ۱۴۰۰ در این منطقه با رویکرد محله محوری افزود: ویژه برنامه های فرهنگی این جشنواره با هدف پاسداشت مراسم و مناسبت های ملی ، مذهبی و افزایش شور و نشاط اجتماعی شهروندان با رعایت پروتکل های بهداشتی در دو بخش مجازی و اجرایی از ۲۲ خرداد آغاز شده و تا ۲۲ مرداد ماه نیز ادامه خواهد داشت.
او بیان کرد: در قالب این جشنواره برنامه های مختلفی همزمان با شب میلاد امام رضا (ع) و به مناسبت دهه مبارک کرامت شامل مدیحه سرایی، تواشیح، موسیقی، مسابقه، نور افشانی و آتش بازی، تئاتر خیابانی و همچنین کاروان شادی در محلات اجرا شد.
این مسئول در تشریح دیگر برنامه های شادستان تهران 1400 در این منطقه اعلام کرد: اجرای ویژه برنامه های گرامیداشت روز قلم از جمله برنامه نون و قلم، برپایی مسابقات خطاطی و خوشنویسی و مسابقه مجازی از تفسیر سوره قلم، تولید محتوا در فضای مجازی به مناسبت شهادت امام جواد (ع) و امام محمد باقر(ع)، برنامه های مجازی روز عرفه و همچنین برپایی جشن شادستان دهه ولایت از عید سعید قربان تا عید سعید غدیرخم از برنامه های تدارک دیده شده در این جشنواره هستند.
همچنین طی این جشنواره ویژه برنامه های جشنواره نور به مناسبت ولادت با سعادت امام هادی (ع) و امام موسی کاظم (ع) ، مرواریدی در صدف همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) و روز عفاف و حجاب و برنامه های مناسبتی روز مباهله در قالب تولید محتوای مجازی درخصوص اعمال و نماز روز مباهله اجرا خواهد شد.
شهردار منطقه با بیان اینکه برنامه های فرهنگی جشنواره شادستان تهران ۱۴۰۰ مختص همه اقوام و گروه های سنی است خاطرنشان کرد: جلب مشارکت شهروندان و همکاری سراهای محلات، مساجد و پایگاه های بسیج و سازمان های مردم نهاد در اجرای برنامه ها ، از چارچوب و محورهای اصلی این جشنواره محسوب می شودنایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بهره برداریمتروی تهران و حومه گفت: با انتشار ویروس کرونا و کاهش مسافران مترو در سال ۱۳۹۹ تنها سیزده درصد هزینه های جاری بهره برداری از مترو از طریق فروش بلیت تامین شد.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی
تهران وحومه علی عبداله پور با اشاره به اینکه شرکت بهره برداری متروی
تهران و حومه سالانه برای انجام امور جاری حدود ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانهزینه دارد افزود: این رقم تنها شامل هزینه فعالیت های جاری از جمله تامینقطعات یدکی مصرفی، بیمه تجهیزات، هزینه های سخت افزاری و نرم افزار ، قطارشویی و نظافت، هزینه آب، برق وسوخت ، پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان رسمی وپیمانکاران میشود.
مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران وحومه تصریح کرد: بهره برداری از
مترو هزینه بالایی دارد و تامین این مبالغ از عهده شرکت خارج است و دولت همدر سال ۱۳۹۹ تنها ۲۰ میلیارد تومان به عنوان یارانه بلیت به مترو پرداخت
کرده است و مترو تنها با فروش بلیت و کمک های شهرداری تهران به کار خود
ادامه داده است.
وی گفت: ما در شرکت بهره برداری متروی تهران همانند دیگر بخش های حمل و نقلاز نظر مالی بسیار تحت فشار هستیم چرا که در کنار هزینه های جاری برای
نگهداشت مترو و تعمیرات اساسی نیاز به اعتبار زیادی داریم.
عبداله پور با بیان اینکه در سال ۱۳۹۹طبق محاسبات انجام شده ۵ هزار و ۵۰۰
میلیارد تومان برای به روزرسانی و تعمیرات اساسی ناوگان و سایر تجهیزات
شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه و جبران عقب افتادگی این تعمیرات
اعتبارنیاز بود خاطرنشان کرد: امسال باتوجه تغییر قیمت ها و افزایش تعداد
ناوگانی که نیاز به تعمیرات اساسی دارند مطمعنا این رقم افزایش می یابد.
مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه گفت: با توجه به شرایط به
وجود آمد تنها ۵۰ درصد از درآمدهای پیش بینی شده از فروش بلیت محقق شد و
همین شرایط را سخت تر کرده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: کاهش درآمدهای مترو از هیچ طریقی جبران نشد اما
تمام توان خود را به کار گرفتیم برای حفظ سلامت شهروندان با حداکثر ظرفیت
خدمات رسانی داشته باشیم تا سفری ایمن را برای شهروندان رقم بزنیم.